Spesifikasjoner Explorer Snow Bike Conversion Kit

Disse syklene kan du montere Explorer Kit på

 Liste over sykler

Settene kommer med ett beltesett og ski som er ferdig montert. I tillegg kommer det et adaptorsett med deler tilpasset din sykkel. Hvis du ikke finner sykkelen din i listen ovenfor, så ta kontakt med oss.

Grip og flytflate

Et belte på 11 1/2 x 109 tommer. Gir en trykkflate på 575 kvadrat tommer. Dette er mer enn nok til å flyte på snø. Grip-mønster på 1 1/2 tomme vil også gi den fremdrift du trenger for å holde sykkelen flytende oppå snøen under alle forhold. Stor bæreflate + lett sykkel = flyt med selv moderat motorkraft.

Kjørejustering og vektfordeling

Enkelt og lett adkommelige justeringsskruer gjør at trekksystemet raskt og enkelt kan justeres frem eller tilbake etter snøforholdene du ønsker å kjøre i. Dyp snø = lengst frem, medium dyp snø = midtstilt, hard snø = lengst tilbake. Justeringen er enkel og kjapp. Front-skien er også justerbar opp eller ned. Høy ski hvis dyp snø for bedre løft.

Originaldeler

Den eneste orginaldelen på sykkelen du fjerner ved montering er fremre bremsekalipper med håndtak og bremserør. Alt annet forblir som vanlig. Du fjerner kun hjulene og benytter orginal brems, -skive, -svingarm og støtdemper.

Hvor lang tid tar det å bytte?

Bytte fra hjul til belte og ski er unnagjort på mindre enn 1 1/2 time. Sørger du for å beholde bremseskiven på settet og de medfølgende fotfiler-festene på sykkelen er byttet nesten like raskt som å skifte hjul.

Se hvordan det virker her >>

Se video

Explorer er utviklet av verdenslederen innen Snow Bike og oppfinneren av Snow Hawk

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter